25 Nisan 2015 Cumartesi

2015 YAZLIK FERACE MODELLERİ

Selamün Aleyküm, blogumun adı "Feraceli hanım kız" olunca feracelerden bahsetmesem olmazdı dedim ve bugün benim gibi tesettürlü olanlar için bir kaç ferace modelleri paylaşmak istedim. Blogumun adında anlayacağınız üzere ferace giyen biriyim hani bazılarımızın ayakkabı, çanta, takı vb. gibi şeylere zaafı olur da sürekli alır ama  yinede bir türlü tekrar tekrar almaktan vazgeçemez benimde feracelere karşı ayrı bi zaafım var :) ve bu aralar yeni ferace almak gibi de bi planım vardı bende Google'dan bi kaç modellere baktım ama istediğim gibi bi model bulamadım malesef. Önü istediğim gibi olsa kolları değildi. Kolları istediğim gibi olsa önü değildi o yüzden bende diktirmeye karar verdim modellede karar verdim sayılır diktirdiğimde sizlerle yine paylaşacağım inşAllah.



Benim yeni feracemde aradığım en önemli özelliklerden birisi mevlana model olması çünkü düz fermuarlı olanlar bazen rüzgarda vücuda yapışma yapabiliyor malesef. O yüzden bu yukardaki modeli çok beğendim özellikle kollarıda tam istediğim gibi :)



Bu feracenin ise ön kısmından ziyade en çok arkasındaki kapşonda yazılı Tuğra yazısını sevdim.



Buda pardesüye benzer pelerin model ferace. Bir çok fermuarlı modelin aksine farklı olsada yinede çok güzel :)


Bu feracenin ise ön yaka kısmı ve özelliklede kolları çok daha hoş sanki :)


Yarasa model feraceleri pek sevmezdim eskiden ama bu model çok çok güzel bir çok yarasa modellere göre. Adeta bi Çarşafı Şerif gibi vücudu çok belli etmeyen cinsten :)


Bu ferace ise yine çok şık yarasa kol beli nakışlı model günlükten ziyade düğün & davet vb. gibi yerlerde giyilebilecek tarzda en azından bana göre.


En sona ise şuan kendi kullandığım ferace modelimi sakladım. 5 veya 6 ay önce çok severek almıştım görüldüğü gibi diğer feracelerinin aksine çok sade ama benim için bi o kadar güzel bi model :)

Sizler için seçtiğim feraceler bu kadardı umarım aralarında beğendikleriniz olmuştur. Bu aralar iyice boşladım blogu farkındayım blog okumayada bile pek vaktim olmuyor nişan ve düğün hazırlıkları beni epey bi yordu açıkcası hayatımda hiç bu kadar yoğun olduğumu, alışveriş yaptığımı, ordan oraya gezdiğimi hiç hatırlamıyorum ama bunlar hep güzel telaşlar bugünlerimi özleyeceğim bile sanırım.

Hoşçakalın selam ve duâ ile...

8 yorum:

  1. tatlım hepsi güzel ama bence yarasa kollu olanı almalısın ben bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba tatlım bende kapalı bir bayanım ve feraca yaz için vazgeçilmezim bende yarasa kol kullanıyorum çok rahat :=) bu arada bloğunu takibe aldım bende bekleirm sevgiyle kal:)

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba yarasa kol feraceyi nasıl alabilirim

      Sil
  3. En sonki ferace çok hoşuma gitti. Şu sıralar bir ferace arayışı içerisindeyim. Bunlar bana örnek teşkil etti.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba yarasa kol feraceyi almak istiyorum ama nasıl alabilirim

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, yarasa kol feracelere sitemizden bakabilirsiniz. www.modanoiva.com

    YanıtlaSil
  6. Nasıl sipariş verebiliyoruz .

    YanıtlaSil
  7. Nerden temin edilebilir.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :) Not: spam ve reklam içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.