30 Aralık 2014 Salı

SÖZ VERDİK :)

 Selamün Aleyküm :) başlıktanda anlaşılacağı üzere pazar günü sözüm oldu. Ve ayrıca çok önemli bir gündü benim için. Çünkü sözlümle benim hem tanışma yıldönümümüzdü hemde söz günümüz. O gün yogunluktan yazamadım kısmet bugüneymiş. Pazar günü yıllardır beklediğim gündü yıllardır bu anı bekledim ve o gün geldi çattı. Pazar günü tam 4 yıl oldu. İlk'im di Son'um oldu Rabbime binlerce şükürler olsun. Onu ilk tanıdığımda çocuk diyebilecek bir yaştaydım. Evlilik hayali kurduğumuz zamandan beri hep kavuşacağımız günü beklerdim günleri hatta saatleri bile sayarak nihayet o gün geldi hemde en güzel haliyle. Onu karşıma çıkartığı için Allah'ıma ne kadar şükretsem az övmek gibi olmasın ama melek gibi bir insan O, Rabbim onu başımdan hiç eksik etmesin inşAllah.


Aslında daha neler neler var anlatmak, yazmak ve paylaşmak istediğim ama fazla sözede gerek yok sabrımızın ve Duâ'mızın karşılığını Rabbim en güzel şekilde verdi şükürler olsun. ALLAH'ım daha nice bizim gibi ayrı şehirde olanları bekleyenleri sevenleri kavuştursun inşAllah. :)



Bu arada söz elbisemi nerden aldığımı merak edenler oldu onuda burdan paylaşmak istedim. Modanisa'nındı sağolsunlar çok ilgilendiler yetişmezse diye çok korkmuştum ama tam zamanında ulaştırdılar. Elbisemin ayrıntıları için tık tık :)

21 Aralık 2014 Pazar

Peygamber Efendimiz (S.A.V) Nasıl Bir İnsandı?



Çok konuşmazdı. Daima düşünceliydi. Kötü söz söylemezdi. Kimseyle çekişmezdi. Her zaman ağırbaşlıydı. Boş şeylerle uğraşmazdı. Dünya işleri için kızmazdı. Lüzumsuz yere konuşmazdı.

17 Aralık 2014 Çarşamba

GÜNAH DEĞİL Mİ?


Birgün Hz. Mevlana hanımıyla kasabaya iner..

Hanımı öyle giyinir ki;

Zerre kadar açık bir yeri yoktur.

Satıcının biri :

12 Aralık 2014 Cuma

HAYIRLI CUMALAR



CUMA DUASI

Allah'ım bu cuma hürmetine bizi sevdiğin kullar arasına kat bizi çok sabreden, şükreden kullarından eyle. Günahlarımızı affeyle.. Amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, hastalarımıza şifâ, dertlerimize deva borçlu olanlara edalar ihsan eyle şuanda duamızı okuyup AMİN diyen kullarınıda affeyle ALLAH'IM DUAMIZI KABUL EYLE (AMİN)

HAYIRLI CUMALAR MÜBAREKLER :)

4 Aralık 2014 Perşembe

BLOGGERLAR İÇİN ARKA PLANLAR -1

Herkese merhaba, siz canım blogcanlarım ve değerli bloglarınız için bir kaç arka plan paylaşmak istedim :) umarım beğenirsiniz ve işinize yarar.

3 Aralık 2014 Çarşamba

MAVİ EV - KAHRAMAN TAZEOĞLU

Herkese merhaba :) bugün en sevdiğim yazarın bir türlü sevemediğim kitabından bahsetmek istedim. Bir kaç ay önce okuoku.com dan almıştım tabii o zamanlar blogla pek ilgim olmadığı için paylaşamamıştım çok memnun kalmıştım alışverişimden kitaplar diğer sitelere göre daha uygun ve hızları ise muazzamdı eğer sizde böyle bir kitap alışveriş sitesi arıyorsanız önerebilirim.



Kitapta Amerika'dan Türkiye'ye eğitimini tamamlamaya gelen Sahrayı anlatıyor ve de beyzbol şapkalı adamı yani Serkan ve onun ikizi Serkamı.
Açıkcası bana biraz saçma geldi bir insanı kaçırıp yıllarca bodrum katta dilini kesip aç susuz bırakıp nasıl saklayabilir ki bir insan? Ve serkan sırf serkamı kıskandığı için kardeşini kaçırıp niye yıllarca beklesin ki direk arayıp söylemek yerine Sahra arayıp bulsun diye? Zaten kitabın sonunda bu olayların Serkam ve Serkan kardeşlerin yazdığı bir senaryo olduğunu görüyoruz. Keşke biraz daha çalışılsaydı üstünde. Onların dışında gayet güzel bir kitaptı. Fiyatı 6-7 lira olması lazım isteyen alıp okuyabilir o kadar pahalı bir şey değil. Biraz fazla mı eleştirdim bilmiyorum ama bana çok basit geldi.

28 Kasım 2014 Cuma

ŞEYTAN'IN HİLESİ

Herkese merhaba :) bugün rastgele karşılaştığım bir blogda bu hikayeyi okudum gerçekten ders alınacak bir olaydı benim için beni çok etkileyen bu hikayeyi sizlerinde okumasını istedim. 


27 Kasım 2014 Perşembe

HAVALAR SOĞUYOR AÇ KALMASINLAR. SİZDE BİR KAP SU VE YEMEK KOYAR MISINIZ?

Merhaba sevgili takipçilerim, artık kasım ayına girdik ve biliyorsunuz havalar iyice soğumaya başladı ve sokak hayvanları bu soğukta yemek ve su bulamıyorlar ve soğuktan açlıktan ölebiliyorlar.


25 Kasım 2014 Salı

SELAMÜNALEYKÜM :)

Belki aranızda beni tanıyanlarınız vardır daha önceki blogumu silip bu blogu açtım nedendir bilinmez içime sinmemişti bu daha bi içime sindi sanki. Bu blogu aklıma ne eserse onu yazmak, bildiklerimi, öğrendiklerimi sizinle paylaşmak için açtım inşallah istediğim gibi olur herşey ben sizden sizde benden memnun kalırsınız :)