12 Mart 2015 Perşembe

ÇEYİZ ALIŞVERİŞİM - 3

Selamün Aleyküm :) English Home kadınlar gününe özel masa örtülerinde indirim yapmıştı. Benimde ne zamandır masa örtüsü almak gibi bir planım vardı. Sabah namazına kalktığımda tekrar uyku tutmadı bende siteye girip biraz gezineyim dedim ne var ne yok diye birde ne görsem almak istediğim 34.90 liralık masa örtüsü 14.90 lira olmuş. Sanki benim için yapmışlar indirimi tükenmeden hemen siparişimi verdim. Nedense bu aralar hep içimden güzel birşey geçiyor hemen oluyor şimdiye kadar olduğumdan çok daha mutlu çok daha huzurluyum sebepsiz bi şekilde içim içime sığmıyor resmen ne oluyor anlamadım gerçekten ama inşAllah hep böyle devam eder :) Neyse geçelim aldıklarıma..


Bunu misafirlik olarak aldım.


Bunuda gündelik. Vintage delisi olarak başka birşey alacağım düşünülmezdi. Bunu daha çok sevdim diyebilirim.


Bu önlük seti çok daha önceden gözümdeydi ama tam sipariş vereceğim gün tükenmişti. Bugünde görünce almadan geçemedim. English Home şimdide yatak örtülerinde indirim yapmış kızlar ihtiyacınız varsa o fiyata o ürünler kaçmaz bi bakın derim :)
Hoşçakalın...

4 yorum:

  1. Vintage forever ❤ :))

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan inş. :) vintage candır :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler :) aynen vintage candıır ❤

    YanıtlaSil
  4. Çeyiziniz çok güzel olacağa benziyor güle güle kullanın. Rabbim hayırlı bir evlilik nasip etsin inşallah. Sevgilerle..

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :) Not: spam ve reklam içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.