21 Şubat 2015 Cumartesi

ÇEYİZ ALIŞVERİŞİM - 2

Selamünaleyküm :) yine bir çeyiz alışverişi postu ile karşınızdayım. Bu aralar kafam hep çeyizde hep birşeyler almak derdindeyim sabah namazından sonra uyumuyor o site senin bu site benim gezip duruyorum o derece :) Bu çatal bıçak takımını çoğu kişide görüyordum ama beni çok cezbetmiyordu açıkcası böyle rengarenk değilde mor yada pembe almayı düşünüyordum ama pembe olanının tatlı kaşığından son 4 adet kalmıştı malesef bende böyle rengarenk alayım dedim.




Hepsi beklediğimden ve düşündüğümden kat kat güzeller çok ciciler bakınca insanın içi açılıyor :) ben tane fiyatını 2 liradan aldım İnstagramda bir satıcıdan ulaşmak isterseniz @emine.olgunkaya


Çeyizimin 6 kişilik çatal bıçak takımı böylece tamamlanmış oldum. Sonunda listeyede bir çizgi daha çekebildim. Mutfakta şimdi sıra 6 kişilik yemek takımında inşAllah onuda alırım en yakın zamanda bu kararsızlıkla nasıl olacaksa oda ayrı bir konu tabi :)


Bu ne alaka dediginizi duydum sanki :) bunuda görünce dayanamadım fotoğrafda büyük çıkmış ama büyük değil aslında çok küçük çok cici hazır çeyiz listemde resim çerçeveside varken bunuda alayım dedim buda böylece çeyizime dahil olmuş oldu.
Hoşçakalın...

9 yorum:

  1. Kız nasıl hevesleniyorum sen böyle paylaşınca :) Hepsi çok güzel özellikle çerçeveye bayıldım.Rabbim her şeyi gönlüne göre versin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çerçeveyi ilk gördüğümde beni benden aldı zaten beğenmenede ayrı bir mutlu oldum :)) amin canımm benim çok sağ ol Allahım seninde gönlüne göre versin inşAllah :)

      Sil
  2. Mervecin bunlar tatli telaslar rabbim herseyi gonlunce versin canim

    YanıtlaSil
  3. Aynen öyle. Çok sağol canım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu Çatal bıçak takımı kullanışlı mı? Burdan bakınca plastik gibi gördüm. ..
    Çevçeve çok hoş gerçekten.

    YanıtlaSil
  5. Plastik gibi değil aslında. Ben bunlardan kendi evimdede kullanıyorum 2 yıldır hiç bir problem yaşamadım bu güne kadar gayet kullanışlılar :)

    YanıtlaSil
  6. Çeyizliklerin harika güle güle kullan tatlım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu yeni gördüm çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
    2. Yorumunu yeni gördüm çok teşekkür ederim canım :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :) Not: spam ve reklam içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.